Rihanna har 50 hotellrom i Oslo

Pop-stjernen er i Norge, og i kveld blir det kjendisfest på Grand Hotel.

Publisert 29. juni 2012 kl. 09.18
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord
Rihanna - Foto - Scanpix
I kveld skal den barbadiske superstjerna Rihanna (24) levere et forrykende show for sin norske fanskare, når hun står på scenen under den nystartede Kollenfestivalen i Holmenkollen i Oslo, skriver Dagbladet.no.Rihanna er nå innlosjert på fasjonable Grand Hotel midt i hjertet av Oslo, der hun har bestilt hele 50 hotellrom.Fredag kveld skal det holdes en etterfest av det celebre slaget. Rundt 1200 gjester av typen internasjonale og norske superkjendiser skal være på gjestelista.24-åringen overøses også med luksuriøse gaver fra norske designere til en verdi av et sekssifret beløp.Foran speilet på hotellrommet kan den barbadiske skjønnheten glede seg over en diamantbelagt gullpinsett laget av øyenbryndesigneren Fred Hamelten.Hun får dessuten et spesialdesignet sengesett med sin velkjente «R»-logo på av by Ti Mo-gründer Tine Mollatt, og en kaninpelsjakke med sølvskinn- og swarowskidiamantdetaljer, laget av kjendisdesigneren Tina Steffenakk Hermansen, som står bak designmerket TSH.Dette er tredje gang på under ett år at den populære 24-åringen spiller i Norge.Spørsmål til kommentarfeltet: Hva ville du gjort for å komme på kjendisfesten til Rihanna?