- Vi var veldig hissige på å riste av oss 1-1-kampen mot Italia, og i dag så vi det gamle Spania, laget fra 2008 og 2010, sa Torres.Landslagssjef Vicente del Bosque mønstret et lag uten spisser mot Italia. Cesc Fàbregas, som i den kampen hadde rollen som «falsk 9-er», scoret. Det gjorde han også etter at han kom inn for Torres torsdag.- Debatten om nummer 9 vil fortsette. Systemet vårt fungerte i dag, og det gjorde det med Cesc i første kamp. Det fine er at Spania har mange spillere som kan spille i ulike roller, sa Torres.- Torres vet hvordan man finner rommene. Dette var en perfekt kamp for ham. Mange mener at han kunne spilt i den første kampen, men det er ikke poenget. Vi har et system, og vi har vist at det virker, sa del Bosque.- Mange sier det er viktig å ha en spiss, men det viktigste er å vinne. Vi har 23 gode spillere i troppen, og vi har mange alternativer.Han pekte på at Spania hadde 65 prosent ballbesittelse mot irene.- Man kan aldri være helt trygg, men dette resultatet sendte oss nærmere kvartfinale. Irene forsvarte oss bra, men vi var trygge med ballen og skapte mye.Midtstopper Gerard Pique reagerte på kritikken etter åpningskampen og mener at folk i Spania er blitt bortskjemt av lagets suksess.- For fire år siden ville uavgjort mot Italia vært regnet som et godt resultat. Nå har ikke folk noen tålmodighet, sa han. (©NTB)