Dette bekymrer arbeidstakere

Norske arbeidstakere bekymrer seg for hvordan det moderne liv påvirker helsen deres.

Foto: Scanpix

De arbeidsføre er bekymret for blant annet hvordan mobilstråling, tilsetningsstoffer i mat og klimaendringer påvirker helsen deres, skriver fagbladet Dagens Medisin.Ifølge vg er de som er mest bekymret - gjerne de som også har flere helseplager, viser Anne-Marthe Indregards studie.- Det kan være snakk om å ha kunnskap om sammenhengen mellom mye plager og bekymringer, som kan ha betydning for hva slags behandling denne pasientgruppen har behov for, sier Indregard til det medisinske magasinet.Hun fant at 91 prosent av de 569 arbeidsføre svarte at de hadde hatt minst én plage de siste 30 dagene.Videre hadde 96 prosent minst én av bekymringene som sto på en liste over faktorer ved det moderne liv, som kan gi bekymringer for helsen.