Dette er verdens beste flyselskap

Skal du fly i toppklasse må du sikte deg inn mot flyselskap fra Midtøsten, viser ny kåring.

Foto. Scanpix

For andre år på rad er det Qatar Airways som går av med 1. plassen i kåringen av årets beste internasjonale flyselskap, skriver cnbc.com.Flyselskapet er en av tre flyselskap fra Midtøsten som kommer med på årets topp-ti-liste.Og det er ingen tvil om at asiatiske flyselskaper scorer langt høyere enn europeiske og amerikanske.Se hele listen under.Verdens beste internasjonale flyselskaper:1. Qatar Airways. Har en flåte på 108 fly, og holder til i Doha.2. Asiana Airlines. Har en flåte på 75 fly, og holder til i Seoul3. Singapore Airlines. Har en flåte på 105 fly, og holder til i Singapore.4. Cathay Pacific Airways. Har en flåte på 138 fly, og holder til i Hong Kong.5. All Nippon Airways. Har en flåte på 226 fly, og holder til i Tokyo.6. Etihad Airways. Har en flåte på 66 fly, og holder til i Abu Dhabi.7. Turkish Airlines. Har en flåte på 184 fly, og holder til i Istanbul.8. Emirates. Har en flåte på 174 fly, og holder til i Dubai.9. Thai Airways. Har en flåte på 90 fly, og holder til i Bangkok.10. Malaysia Airlines. Har en flåte på 84 fly, og holder til i Kuala Lumpur.