Dette er verdens ti mest verdifulle klubber

Fotball, baseball og amerikansk fotball dominerer listen. På toppen finner vi Manchester United med en prislapp på 13,5 milliarder kroner.

Alex Ferguson. Foto: AP

Manchester United er fortsatt verdens mest verdifulle lagidrettsklubb.Det fremgår av den årlige listen lagt fram av det amerikanske tidsskiftet Forbes.Manchester United har en anslått verdi på rundt 2,23 milliarder dollar. Det tilsvarer circa 13,5 milliarder norske kroner.Spanske Real Madrid følger på 2.-plass, mens det amerikanske baseballaget New York Yankees ligger bak der igjen. De deler plassen med Dallas Cowboys i amerikansk fotball.Her er listen over de ti klubbene som ligger høyest i verdi:1) Manchester United (fotball)2) Real Madrid (fotball)3) New York Yankees (baseball)4) Dallas Cowboys (amerikansk fotball)5) Washington Redskins (amerikansk fotball)6) Los Angeles Dodgers (baseball)7) New England Patriots (amerikansk fotball)8) Barcelona (fotball)9) New York Giants (amerikansk fotball)10) Arsenal (fotball).