Eksklusivt gavedryss for Spetalen

Da Charlotte Spetalen inviterte til feiring av mannen, Øystein Stray Spetalens 50 årsdag, lot ikke luksusgavene vente på seg.

Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

Hva gir man en mann som har alt, spurte VG, da Øystein Stray Spetalens kjendisvenner og finansfiff ankom den storslåtte 50-årsdagen.- Noe han ikke har, svarte Trygve Hegnar, som ifølge avisen var sikker i sin sak.Superinvestor Arne Fredly hadde kjøpt en padleåre til den spreke jubilanten.- Når ror han veldig sjeldent i avisene, men nå får han en kajakk av noen andre. Han skal jo alltid ha det beste utstyret, så det er en veldig bra padleåre, sa Fredly.Kunstvennen Vebjørn Sand kunne røpe at han hadde med seg brorens glass i gaveposen.- De blir finere enn de jeg har laget, sa Sand.Christian Ringnes gikk for "et sikkert kort" - champagne. Mens fotballspiller John Carews gave var noe utenom det beskjedne:- Min tilstedeværelse er gaven hans, sa Carew til vg.