Elisabeth kan vinne 50 millioner kroner

Den norske 26-åringen Elisabeth Hille fra Bergen rykket natt til tirsdag stadig nærmere en plass ved finalebordet under poker-VM i Las Vegas.

Las Vegas.

Av de nærmere 7.000 spillerne som var på plass da WSOP-turneringen startet for en uke siden, satt det i morgentimene tirsdag norsk tid bare 16 tilbake, meldte pokernews.com.Blant de åtte som hadde plass ved hovedbordet i finalen, var Elisabeth Hille.Poker-VM spilles etter utslagsmetoden. Skulle den 26 år gamle servitøren fra Bergen nå bli den første til å ryke ut, vil hun likevel være sikret drøyt 2,8 millioner kroner i premiepenger.Hilles mål er å bli blant de siste ni som sitter tilbake. Disse møtes til den endelige finalen i poker-VM i Las Vegas i oktober. Der stikker vinneren av med drøyt 50 millioner kroner. (©NTB)