- En miljønerd fra Muggerud

Gunhild A. Stordalen om høye hæler og ambisjoner som matcher.

Gunhild Stordalen

At Gunhild A. Stordalen er opptatt av miljø er kjentsak for folk flest. I et intervju med dn avslører hun hva hun tenker når hun ser seg selv i speilet.- Da ser jeg en miljønerd fra Muggerud med litt for høye hæler og ambisjoner som matcher dem, svarer Stordalen.Hun mener at alle har et kollektivt ansvar for å tenke mer positivt.- I dag heter det miljøproblemer, men snur vi det på hodet og kaller det miljømuligheter så har vi tatt et steg i riktig retning, sier Stordalen til avisen.Hun vil ikke svare på hvem som fortjener prisen for årets tabbe, og mener man heller bør snu det til det positive, her også.- Det er så mange usynlige helter der ute som fortjener en pris, men som ikke får oppmerksomhet, sier Stordalen.