Finansdirektørens etterlengtede ferie

Alkohol og late dager er ikke langt unna for Catharina Hellerud.

Catharina Hellerud - Foto: Finansavisen

- Et blekt ansikt som gleder seg over at tallene for andre kvartal er presentert og at ferien endelig kan begynne.Catharina Hellerud - finansdirektør i Gjensidige - svarer på DNs 'Ti Kjappe', og spørsmålet om hva hun ser når hun ser seg selv i speilet.I går - tirsdag - leverte selskapet tall for andre kvartal.Når er det greit med alkohol i ferien?- Når investormøtene etter kvartalsrapporteringen er unnagjort, er det ferie, så svaret er snart, sier finansdirektøren.Hva er det fineste noen har gjort for deg?- Jeg er i hvert fall veldig fornøyd når jeg blir servert hjemmelaget middag av sønnen min, svarer Hellerud.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!