Høyre når nye høyder

Høyre utmerker seg på fersk meningsmåling.

Erna Solberg - Foto - Hoyre.no

Høyre får en oppslutning på 32,5 prosent på en meningsmåling Sentio har utført for Dagens Næringsliv og er dermed Norges største parti.Høyre går fram 2,4 prosentpoeng fra juni og har aldri tidligere hatt større oppslutning på avisens partibarometer.Arbeiderpartiet går tilbake med 3,0 prosentpoeng til 29,2 prosent, og Frp er tredje størst med 17,5 prosent oppslutning, uendret fra juni.KrF går fram med 1,2 prosentpoeng til 4,9 prosent, SV går tilbake med 0,7 prosentpoeng til 4,6 prosent og Senterpartiet får 4,5 prosent, en framgang på 0,3 prosentpoeng.Venstre får 4,2 prosent, en tilbakegang på 0,2 prosentpoeng, mens Rødt får 0,9 prosent, uendret fra forrige måned.De øvrige partiene får til sammen 1 prosent, en tilbakegang på 0,4. (©NTB)