Mira Craig dropper musikk-karrieren

Den norske sangerinnen Mira Craig skal tilbake på skolebenken.

Mira Craig - Foto: Scanpix

Mira Craig (29) har bestemt seg for å returnere til skolebenken, skriver Dagbladet. Craig skal studere design ved moteskolen Esmod i Oslo.- Det kan hende jeg gir ut en sang i ny og ne, men jeg kommer nok til å fokusere mest på skolen. Det å lage klær har vært en stor drøm. Jeg har jo lagd klær hele veien, og jeg har drømt om Esmod i over ti år, sier hun til avisen.Nå vil Craig videreutvikle sine kreative klesdesign-evner, selv om hun er litt usikker på hva som blir hennes stil.- Jeg må først og fremst lære meg å lage klær, og det blir veldig spennende å lære ting utover det jeg kan fra før. Så får heller tiden vise hva som blir min greie, sier hun til avisen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!