Nordea-sjefen: - Jeg føler meg lurt!

Gunn Wærsted er oppgitt. - Dette er provoserende, sier hun.

Gunn Wærsted - Foto: Finansavisen

Konserndirektør Gunn Wærsted i Nordea Bank kjøpte dieselbil fordi hun trodde det var mer miljøvennlig. Når det nå er snakk om at det skal bli restriksjoner på bruken av den, lar hun seg provosere.- Dette er provoserede! Jeg valgte selv dieslebil til tross for ulempen med mer støy, fordi jeg ville være miljøbevisst. Kort sagt, jeg føler meg lurt, sier Wærsted, ifølge Finansavisen.Nordea-sjefen svarer på avisens 10 sommerspørsmål.Statsminister Jens Stoltenberg er redd for at den økonomiske krisen i eurolandene vil ramme Norge også. Deler du hans bekymring?- Ja, det gjør jeg. Norge er en del av verden og er derfor ikke immun mot utviklingen i verdensøkonomien. På den annen side er det noen som trekker i positiv retning for Norge, blant annet oljeprisen.Har du en vin du vil anbefale venner?- Jeg pleier å si jeg at jeg er en vinnyter og ikke en vinkjenner. Jeg er glad i vin, og en god chablis blir aldri feil. Det er andre i familien som har bedre greie på vin en meg, så det er ikke helt mitt felt, svarer Wærsted til avisen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!