Øystein Stray Spetalens to viktigste valg

Det to viktige valg man tar i livet, ifølge kjendisinvestor Øystein Stray Spetalen.

Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

Tirsdag rundet Øystein Stray Spetalen 50 år, og 130 gjester var samlet til fest på fritidseiendommen i Sandefjord.- Hvordan er det å feire 50-årsdagen?- Fantastisk! Det to viktige valg man tar i livet: Det første er hvilken jobb du får, og så er det hvem du gifter deg med. Hvis du løser de to problemene har du det greit 24 timer i døgnet, sa Spetalen til VG tirsdag kveld.Det var Charlotte Spetalen (38) som stod bak den storslåtte festen for sin mann.- Det er en fest med gode venner og familie - de som betyr noe for oss. De som gjør vårt liv rikere, fortalte hun til avisen.- Vi er heldige som får lov til å bli femti. Ikke jeg da, men han, fortsatte hun og pekte på ektemannen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!