Tre menn ofret livet for sine kjærester

Under skyte-episoden på Colorado-kinoen i USA fredag, ofret tre unge menn livet for sine kjære.

Blomster til minne - Foto - Scanpix

Amerikanerne er i sjokk etter skyteepisoden på en kino i Aurora, Colorado, sist fredag. Hendelsen inntraff under premieren av den siste Batman-filmen "The Dark Knight Rises", og førte til at 58 personer ble skadd, og 12 døde.President Obama har i etterkant gått ut og sagt at heltene som valgte å handle, og beskytte dem rundt seg, vil bli husket lenge etter at den antatte drapsmannen James Holmes, har blitt glemt.Tre helter Historier om hva som skjedde under skyte-episoden har begynt å nå media. Blant annet har det kommet frem at tre heroiske, unge menn døde mens de beskyttet sine kjærester. Historiene gjengis på Huffingtonpost.com.Tidligere marinesoldat og tobarnsfar Jon Blunk, var en av dem som var på kinoen med sin kjæreste Jansen Young. I intervjuer med amerikansk presse har Young fortalt hvordan Blunk kastet seg over henne og prøvde å dytte henne lenger inn under seteradene.Det var først da skytingen stilnet og Young prøvde å dra med seg kjæresten ut av kinosalen, at hun oppdaget at han ikke rørte seg.I en annen del av salen satt 27 år gamle Matt McQuinn sammen med sin kjæreste Samantha Yowler, 26. Da skuddene gikk av tok både McQuinn og Samanthas bror Nick, et godt tak rundt henne og beskyttet henne. McQuinn ble truffet tre ganger og døde i kinosalen. Yowler endte opp med et skudd i benet, men både hun og broren er i live.Alex Teves (24) beskyttet også sin kjæreste Amanda Lindgren mot gjerningsmannen. Ifølge avisen hadde Teves en mastergrad i psykologi og han prioriterte sine forhold til venner og kjærester aller høyest.Du kan se bilder av de tre parene HER .FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!