United byr 150 mill. for Van Persie?

Onsdag ble det offisielt gjort kjent at Manchester United har lagt inn et bud på Arsenals Robin van Persie.

Foto: Scanpix/AP

Onsdag ble det offisielt gjort kjent at Manchester United har lagt inn et bud på Arsenals Robin van Persie. Men det er trolig for lavt til at London-klubben vil selge stjernespissen.Van Persie har tidligere gjort det klart at han ikke vil forlenge kontrakten med Arsenal som går ut neste sommer. Derfor velger trolig klubben å selge ham for å unngå å miste nederlenderen gratis.Det skjer uansett ikke til hvilken som helst pris. Arsenal vil trolig kreve minst 190 millioner kroner (20 mill. pund) for forrige sesongs toppscorer i engelsk eliteserie.Hvor mye Manchester United har lagt på bordet er ukjent, men engelske medier hevder det skal ligge på rundt 150 millioner kroner.Manchester City og Juventus er andre klubber som skal være interesserte i Van Persie. Disse klubbene har foreløpig ikke lagt inn noe formelt bud. (©NTB)