Zlatan fullførte legesjekken i PSG

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic gikk onsdag gjennom en vellykket legesjekk hos Paris Saint-Germain.

Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Antonio Calanni).

Dermed ser 30-åringens overgang fra Milan til den franske hovedstadsklubben ut til å gå i boks.- Vi har gjort standardtester på ham. Det var ingen problemer, sa en PSG-kilde overfor nyhetsbyrået AFP.Ibrahimovic forlot et sykehus i Paris like etter klokken 12 onsdag. Han ble kjørt ut i en bil som måtte krongle seg gjennom en stor folkemengde med journalister, sikkerhetsvakter og autografjegere.Det er ventet at overgangen blir offentliggjort for mediene på Parc-des-Princes klokken 15 onsdag ettermiddag.Ibrahimovic har de siste to sesongene spilt for italienske Milan. Han har også vært i klubber som Ajax, Juventus, Inter og Barcelona. (©NTB)