Zlatans årslønn i Paris: 115 millioner i året

Zlatan Ibrahimovic skrev onsdag under en 3-årskontrakt med ambisiøse Paris Saint-Germain i fransk fotball.

Zlatan Ibrahimovic. Foto: REUTERS/Benoit Tessier.

Tidligere på dagen gikk 30-åringen gjennom en vellykket legesjekk på et sykehus i Paris. Noen timer senere kunne sportsdirektør Leonardo presentere sitt siste stjernekjøp under en storstilt pressekonferanse.- Jeg vil først og fremst takke PSG og Leonardo for den store jobben de har gjort. De har gjort noe mulig som jeg trodde var umulig; endelig er jeg en PSG-spiller, sa Ibrahimovic.- Dette er et nytt og stort steg i karrieren min. Klubben har et veldig interessant prosjekt, et prosjekt jeg ønsker å være en del av. Jeg tvilte ikke da PSG kontaktet agenten min, fortalte han videre.Ibrahimovic forlater dermed italienske Milan etter to sesonger. Han får følge med forsvarsspiller Thiago Silva fra samme klubb. Til sammen skal Silva og Ibrahimovic koste hovedstadsklubben et sted mellom 500 og 600 millioner kroner.Ikke sur på MilanFlere medier har rapporter om Ibrahimovics misnøye med Milan etter at klubben la han ut til salgs. Onsdag sa hovedpersonen selv at han ikke er bitter overfor sin tidligere arbeidsgiver.- Jeg fikk smilet tilbake i Milan. Klubben kommer til å være i hjertet mitt. Jeg var veldig glad da jeg var der, og jeg ønsker ikke å kaste skygger over tiden jeg hadde i Milan. Jeg har ingenting negativt å si, slo han fast.Den svenske angrepsspilleren er rapportert å få en årslønn på rundt 115 millioner kroner. Det gjør han til fransk fotballs best betalte spiller. (©NTB)