KjøpLogg inn

Acta får kvinnelig styreleder

Alfred Ystebø forlater styrlederrollen til fordel for konsernsjefstilling i Acta.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 11.42
Oppdatert 15. aug. 2012 klokken 12.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord

I forbindelse med at Alfred Ydstebø tiltrer som administrerende direktør i Acta Holding ASA, og dermed går ut av rollen som styreleder, har selskapet konstituert nytt styre, heter det i en fersk melding.Merete Haugli er oppnevnt til ny styreleder. Har har vært styremedlem i Acta og er i tillegg styremedlem i Comrod Communication, RS Platou ASA, RS Platou Markets og varamedlem i styret i Folketrygdfondet.Roller for Meret HaugliFor øvrig ser den nye styresammensetningen i Acta Holding slik ut:1. Merete Haugli, styrets leder2. Stein Aukner, nestleder3. Ole Peter Lorentzen4. Pia Gideon5. Sissel Knutsen Hegdal6. Erling Meinich-Bache