- Aller helst Hillary Clinton

Hvis makroøkonom Ida Wolden Bache fikk velge, ville hun helst sett Hillary som president i USA.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 10.51
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
Ida Wolden Bache. Foto: Finansavisen.

- Om morgenen ser jeg en trøtt makroøkonom som lurer på hvorfor hun valgte en jobb som innebærer å stå opp så tidlig.Det svarer Ida Wolden Bache når Dagens Næringsliv - i spalten "Ti kjappe" - spør hva hun ser når hun ser seg selv i speilet.Wolden Bache forteller også at hun heller ha Barack Obama enn Mitt Romney som president i USA, men aller helst ville hun sett Hillary Clinton på topp.På spørsmål om hva som bør gjøres med det opphetede boligmarkedet svarer Handelsbank-økonomen:- Jeg er positiv til egenkapitalkravet, og tror det vil hjelpe. Men det er ikke nok. I tillegg må boligbeskatningen økes, og kollektivtrafikken rundt de store byene må bygges ut.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!