Apple belastet kredittkort med 56.322 kroner

Men Apple skiftet mening og førte tilbake 56.322 kroner etter at TV 2 tok kontakt.

Ice Age Village koster flesk hvis man skal spise nøtter med de store. Foto: Google Bilder
Kultur

Torsdag kveld viser TV 2 den skremmende historien om familien som fikk belastet kredittkortet med 56.322 kroner etter å ha spilt "Ice Age Village" i iPad.Det hele begynte med et gratis spill, men siden spillet med tilleggsprogrammer ble lastet ned via iTunes fulgte også kontoinformasjonen med kredittkortet med.Da barna i huset begynte å kjøpe ting i spillet, med det de trodde var lekepenger, begynte snøballen å rulle.Astri Hoel var, i følge VG, forberedt på at hun ville bli belastet for 21 kroner som to spill kostet, men ikke at regningen skulle komme på 56.322 kroner.Men da TV 2 hjelper deg tok kontakt med Apple ble alle pengene tilbakeført uten nærmere forklaring.

Nyheter
Personlig økonomi