Twitter eksploderte da Bolt løp inn til sitt annet gull i London under torsdagens 200 meter. Hele 80.000 meldinger i minuttet omhandlet jamaicanerens maktdemonstrasjon. Noen dager før åpnet han med OL-gull på 100-meteren, som ble OLs «mesttvitrede» øvelse med 74.000 meldinger i minuttet.Tallene Twitter mandag kunne vise til, viser at London virkelig var lekene som ble løftet opp gjennom sosiale medier.- Vi så over 150 millioner meldinger om OL de siste 16 dagene, het det fra selskapet, som la til:- Bolt satte rekord som lekenes mest omtalte utøver. Men han hadde selskap. Ni andre olympiere samlet over én million «tweets» hver.Også under søndagens avslutningsseremoni glødet Twitter av OL-interesserte nettbrukere. Spice Girls' opptreden alene ble omtalt i 116.000 meldinger per minutt. Totalt var fotball den mest populære idretten på nettstedet, drevet fram av over fem millioner Twitter-meldinger.Andre idretter som fikk stor oppmerksomhet var svømming, friidrett, turn og volleyball. I tillegg var Andy Murrays tennisgull og USAs basketballtriumf for herrer populære Twitter-øyeblikk. (©NTB)