KjøpLogg inn

Gamstens Blackburn-framtid avgjøres snart

Morten Gamst Pedersen satt i oppvaskmøte med Blackburn-ledelsen og manager Steve Kean etter sportsdirektør Shebby Singhs offentlige kritikk av landslagsprofilen i helgen.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 16.43
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 188 ord
Fotballspiller Morten Gamst Pedersen - Foto: AP

Nå avslører Gamsten at det vil bli tatt en beslutning om hans framtid i klubben denne uka..Blackburns nyansatte sportsdirektør gikk lørdag hardt ut mot Gamst Pedersen da han møtte en gruppe av klubbens fans for å diskutere hvordan Blackburn skal ta seg tilbake til gamle høyder.Singh betegnet Gamsten som en tidligere glimrende venstrekant som har mistet fart, ikke løper like mye som før, og at nordmannen ikke har lykkes med posisjonsbyttet fra kantspiller til sentral midtbanespiller.- Det han sier får stå for hans regning. Jeg har tatt opp dette med manageren og eierne direkte, og sagt hva jeg mener, sier Gamst Pedersen til NTB, og legger til at en intern samtale ble mer riktig enn å gå ut mot uttalelsene i mediene.Han vil ikke svare på om han opplever kritikken som ødeleggende, eller om det har gjort ham mer tent på å vise hva hans står for.- Har jeg noen gang vært rask? fleiper Gamsten, før han fortsetter:- Jeg vet hva jeg står for som fotballspiller. Jeg har trent godt i sommer, er i god form og håper at det kan bidra til en god start på sesongen.