Islendingen er fristilt av Oslo-klubben og vender trolig tilbake til Stabæk.Vålerenga ble torsdag enig med angriperen om å avslutte kontrakten han hadde med klubben. Gunnarsson står fritt til å spille for en annen klubb om han ønsker det, melder VIF.- Samarbeidet mellom Vålerenga og Gunnarsson har ikke vært så fruktbart som vi hadde håpet og trodd. Veigar har ikke fått ut potensialet sitt her i klubben, og vi er blitt enige om å avslutte kontraktsforholdet. Vi ønsker ham lykke til med veien videre, sier Håvard Lunde, leder i Vålerengas sportslige utvalg.Gunnarsson ble Vålerenga-spiller 1. august i fjor. Hovedpersonen selv sier at oppholdet ikke ble som han håpet, men at situasjonen ikke er dramatisk.- Når vi nå er blitt enige om en sluttavtale, er det en løsning både jeg og klubben er fornøyd med, sier han.32-åringen fikk 23 obligatoriske kamper for VIF og scoret 3 mål.Til TV 2 sier Gunnarsson at han vurderer en retur til gamleklubben Stabæk, som han tidligere har spilt for i to perioder. Islendingen var torsdag på Nadderud for samtaler med klubbledelsen.