Kan få 180.000 kroner i bot for hver svartebørsbillett

Sjefen for London-politiets egen OL-avdeling ønsker å straffe Euroteam knallhardt. Det kan bli et økonomisk mareritt.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 08.02
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord
The Olympic Stadium is seen at the Olympic Park in Stratford, east London July 26, 2012. REUTERS/Marko Djurica (BRITAIN - Tags: SPORT OLYMPICS) MARKO DJURICA

Sjefen for London-politiets egen OL-avdeling vil kreve maksimal straff for Euroteam. Ifølge DN kan det bety 180.000 kroner i bot for hver eneste solgte billett.I februar må Euroteam møte i retten i London, tiltalt for brudd på reglene om svartebørssalg av OL-billetter.- Euroteam-saken har vært en av de mest omfattende vi har jobbet med. Vi sendte to detektiver til Oslo i juni, og samarbeidet med norsk politi har vært verdifullt for oss, sier politiinspektør Nick Downing til DN.