Kona sørget for resultatbyks i 2011

Refsnes Gods opplevde et inntektshopp i fjor, etter at Gunn Salbuvik tok over styringen.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 08.59
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
Refsnes Gods - Foto - Scanpix

- Fjorårets resultater er veldig hyggelige på alle måter, sier styreleder og eier Widar Salbuvik av Hotell Refsnes Gods til Finansavisen. Pareto-gründeren og forretningsmannen kjøpte det tradisjonsrike hotellet på Jeløya utenfor Moss sammen med kona for 15 år siden.Driftsinntekten for Refsnes Gods har holdt seg stabil rundt 30 millioner kroner de siste årene, mens resultatet har ligget mellom 50.000 og 200.000 kroner.Men da paret ved nyttår i fjor bestemte seg for å droppe å ansette ny daglig leder, og Gunn Salbuvik i stedet tok over roret, ble driften mer effektiv enn noensinne. Resultatet hoppet til 3,5 millioner kroner i løpet av et år, og driftsmarginen endte på 15 prosent.Også de tre andre kurs- og konferansehotellene med historisk sus i Oslo-området opplevde omsetningsøkning i 2011. Både Lysebu ved Holmenkollen, Losby Gods på Lørenskog og Sundvollen Hotel på Ringerike - som fikk den største økningen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!