Kvinnene heier på Ann Romney

Hun er langt mer populær i hele den amerikanske befolkningen enn ektemannen Mitt.

28.08 -12 Ann Romney - Foto - Scanpix/Reuters
Kultur

Mitt Romneys kone Ann, er en av presidentkandidatenes mest populære stemmesankere, skriver Dagbladet.Anne (63) og Mitt (65) møttes allerede som tenåringer, har vært gift sien 1969 og har fem sønner sammen. Sønnene kaller henne for farens stabilisator. Med sin vame utstråling stiller hun aktivt opp i valgkampen og forsøker å endre inntrykket av ektemannen som en kald riking til en menneskelig og omsorgsfull familiemann.En rekke meningsmålinger viser at Ann er langt mer populær i hele den amerikanske befolkningen enn ektemannen, og republikanerne håper hun skal kapre kvinnelige velgere som partiet trenger sårt.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Politikk