Leder familiebedriften til topps

Da faren og broren døde i Air-France-ulykken i 2009, tok Linn Cecilie Moholt over styringen av familieselskapet.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 10.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Linn Cecilie Moholt - Foto - Karsten Moholt AS

Linn Cecilie Moholt overtok styringen i det elektromekaniske familieselskapet Karsten Moholt AS, etter at faren og broren døde i Air-France-ulykken i 2009.I samarbeid med alle de annsatte la hun da en femårsplan for bedriften, og den ga rekordresultater.I 2011 viste fasit en vekst i driftsinntekter på 45 prosent og en økning i resultat før skatt på 85 prosent. Moholt sier at resultatet skyldes sterk vekst i oljeservicemarkedet som er deres største forretningsområde.På spørsmål om hva som har vært den største endringen underveis svarer hun:- At vi er gått fra å være en mer sentralstyrt bedrift til å bli en organisasjon med fordelt myndighet. Jeg deligerer mer av mitt lederansvar til ledergruppen enn det som har vært, sier Moholt.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER