Manchester United kjøper van Persie

Manchester United er enige med Arsenal om kjøp av forrige sesongs toppscorer i Premier League.

Robin van Persie. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth.
Kultur

Tidligere i dag skrev vi at bookmakerne i Betsson-eide Betsafe.com tvilte på en overgang til Manchester United for Arsenals kaptein og toppscorer Robin van Persie.Tvilen ser i kveld ut til ikke å ha vært godt begrunnet, ettersom United på sine offisielle nettsider bekrefter at klubben er enig med Arsenal om overgangssum for nederlenderen.Personlige betingelser og medisinsk sjekk gjenstår før det kan slås endelig sluttstrek for en av sommerens lengste overgangssagaer.Ingen av klubbene oppgir overgangssummen for 29-åringen som er inne i sitt siste kontraktsår med London-klubben, men ryktene melder ifølge united.no om opptil 24 millioner pund, det vil si nesten 225 millioner kroner etter dagens kurser.Kontraktslengden skal være fire år.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Kultur