Midelfart gir seg ikke - laster mer i blodrød aksje

Celina Midelfart & Co. laster i aksjen for fjerde uke på rad. Verdipapiret har falt kraftig det siste året.

Celina Midelfart - Foto: Scanpix
Kultur

Ferske lister over de største aksjonærene i Sevan Marine viser at Celina Midelfart & Co. fortsetter sin kjøpsraid.Midelfart Invest AS har nå handlet aksjer i FPSO-aktøren i fire uker på rad.Forrige uke ble ytterligere 30.000 aksjer hanket inn og dermed sitter investoren på 0,97 prosent av selskapet.Dette tilsvarer 510.000 aksjer. Da oppkjøpene startet satt Midelfart med 0,59 prosent av selskapet - 310.000 aksjer.Midelfart Invest AS er 9. største eier i Sevan Marine.Selskapet har vært inne i en solid utvikling på Oslo Børs en stund, og er opp 13 prosent den siste måneden.Ser man de siste 12 månedene under ett er imidlertid baljeriggaktøren ned nærmere 70 prosent.Mandag er aksjen ned 1,53 prosent til 12,90 kroner.

Nyheter
Børs