- Nå skal jeg være mamma igjen

Alexandra Bech Gjørv ser frem til å bruke mer tid på barna igjen.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 08.25
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
Alexandra Bech Gjørv - Foto: Scanpix

Alexandra Bech Gjørv (46) ledet 22. juli-kommisjonen. Ifølge VG satte hun et tak for honoraret sitt på 1.800 timers arbeid, men hun er usikker på hvor mye tid hun har brukt.- Jeg passerte denne grensen for en god tid tilbake. Det har vært spesielt mye siden midten av mai, sier Gjørv.Det har vært en utfordring de siste månedene å ha et skikkelig familieliv. I løpet av sommeren tok hun seg fri i fire arbeidsdager.- Det var stor glede da mamma dukket opp, men det er mange som har det slik. Naboen min er bonde, og han kommenterte nøkternt at det var vel som en oss, sier Bech Gjørv.Nå skal hun bruke mer tid på barna. Mandag har datteren første skoledag, og da vil Bech Gjørv være til stede.- Da skal jeg være en ekstra god mor, sier hun.