Nicolaisen: - Vi skal bli dobbelt så store

Niklita-gründer Inger Ellen Nicolaisen er på hugget. Hun er alt mer enn 4 ganger så stor som neste konkurrent på listen og eier 130 frisørsalonger. Nå skal hun doble omsetningen.

Inger Ellen Nicolaisen - Foto - Caroline Roka
Veien hit
Inger Ellen Nicolaisen var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar onsdag. Da hun startet sin første salong i Bodø for snart 30 år siden var kjededrift ennå et ungt konsept, som stort sett var forbeholdt colonialmajor Odd Reitan.Det ble raskt 5 Nikita-salonger, og så 10.- Med 10 salonger er du for stor til å være liten og for liten til å være stor, sa Nicolaisen som er styreleder og eier av Raise AS som har flere salongkonsepter og totalt 130 salonger, en nystartet nettbutikk som drives av datteren Christinah S. Nicolaisen, frisørskole og en bootcamp.Men selv med en posisjon blant verdens 10 største frisørkjeder er ikke Nicolaisen innstilt på å hvile på laubærene.- Vi omsetter for 400 millioner kroner. Det skal vi doble, sa hun i Økonominyhetene onsdag.Trygve Hegnar kommenterte hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet.Det var også tekniske analyse av indeksene, valuta, gull, Statoil, Aker Solutions og Salmar. .Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.