Ny OL-finale i håndball - Thorir lukter trippel

Håndballjentenes trener Thorir Hergeirsson er en seier unna sin tredje tittel på fire forsøk.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 07.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord
Thorir Hergeirsson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.

- Jeg synes at vi snudde ting mot Brasil. Nå er vi tilbake til basisen for spillet vårt med godt forsvar, gode keepere og kontringer. Vi har jobbet godt de siste dagene, sa Hergeirsson etter 31-25 mot Sør-Korea i torsdagens OL-semifinale i håndball.Spillerne hans grep initiativet i kampen direkte. Katrine Lunde Haraldsen kom inn i målet etter 21 minutter og for et innhopp det ble.Hun reddet nær 60 prosent av skuddene hun fikk mot seg.Lørdag kveld spilles OL-finalen. Norge har fått fart på ganske mange spillere og formkurven peker rett til værs.Hergeirsson overtok laget sommeren 2009. Han åpnet med VM-bronse. Så fulgte gull i EM og VM. Etter de siste dagenes forvandling, går Norge på banen som favoritt lørdag. (©NTB)