Rosenborg styrker med to til

Mikkel Diskerud og Tarik Elyounoussi ble torsdag presentert som Rosenborg-spillere.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 07.50
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 284 ord
Tarik Elyonoussi. Foto: Ned Alley / NTB scanpix.

I pausen av europacupkvalifiseringen mot sveitsiske Servette ble den offensive duoen presentert for publikum.Tarik Elyounoussi kommer fra Fredrikstad, og skal ha kostet trønderne rundt 8 millioner kroner. Han har signert en kontrakt med varighet ut 2015.- Rosenborg er en stor klubb i Norge, og godt kjent i Europa. Så sportslig sett er dette det beste jeg kunne fått i Norge, så derfor valgte jeg Rosenborg, sier angriperen til rbk.noHan har klare ambisjoner for hva han håper å oppnå i Trondheim.- Jeg har aldri vært med og kjempet om gull, så det er helt nytt for meg og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg ser også fram til å bli kjent med spillere, støtteapparat og byen. Jeg håper selvfølgelig å bidra med mitt, men målet er å ta gull, sier Elyounoussi.Ut året21-årige Diskerud har signert kontrakt med trønderne for resten av sesongen.- Dette føles litt spesielt. Rosenborg er laget det har smakt aller best for meg å slå i min karriere. Slik tror jeg det er for mange siden Rosenborg er det beste laget i Norge og har vært det i flere tiår. Det vil bli en ære å spille for klubben som alle ønsker å vippe av pinnen, sier «Mix» til rbk.no.Diskerud har trent med RBK de siste dagene.- I utgangspunktet ønsket vi en lengre avtale, men Mix ville ha en avtale ut året for å bli kjent med Rosenborg og kjenne på det å være RBK-spiller. Vi håper selvfølgelig at dette skal føre til et lengre ekteskap og har også avtalt et tidspunkt hvor vi skal diskutere en eventuell lengre avtale, sier sportslig leder Erik Hoftun.Rosenborg har også signert Alexander Lund Hansen, Jaime Alas og Tore Reginiussen i sommer. (©NTB)