KjøpLogg inn

Sigrid Bonde Tusvik solgte leilighet med spesiell garanti

Sigrid Bonde Tusvik satte en rekord som blir vanskelig å slå da hun solgte leiligheten sin i forrige uke.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 14.04
Oppdatert 15. aug. 2012 klokken 14.58
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 465 ord
Sigrid Bonde Tusvik - Foto - Scanpix

I forrige uke skrev vi at en 2-romsleilighet med P-rom 49 kvadratmeter i Urtegata på Grønland hadde blitt lagt ut for salg - med kjærestegaranti.Taksten for komiker Sigrid Bonde Tusviks leilighet var 2,25 millioner, mens prisantydningen hadde blitt satt til 2,19 millioner kroner. I tillegg kom fellesgjelden på 115.385 kroner.- Kjærestegarantien innebar at hvis en singel person kjøpte leiligheten, og ikke fikk kjæreste innen tre år, så skulle selger bidra med profesjonell sjekkehjelp, sier eiendomsmegler Marianne Dåsnes på Krogsveens Årvoll-kontor i Oslo til HegnarOnline.Følg HegnarOnline på Facebook her!Par som kjøpte - sjekkehjelp avlyst Ikke overraskende ble leiligheten solgt relativt raskt. Prisen endte på 2,38 millioner kroner, altså 130.000 og 190.000 over hhv. takst og antydning.- Det var et par som kjøpte, så da ble det ikke behov for sjekkehjelp, sier megleren.- 2,38 millioner kroner er for øvrig en veldig god pris i området. Været var veldig fint, og det var mye som skjedde - med for eksempel Øya-festivalen, men vi greide oss med den ene visningsdagen, fortsetter Dåsnes.Det vil si: Det ble også holdt en privat visning.Nesten 50.000 (!) treff på annonsen Dette paret var for øvrig også eneste budgiver på leiligheten.Megleren karakteriserer oppmøtet på visningen som "OK". Dette står ikke helt i stil med responsen på annonsen.- I løpet av få timer kom vi opp i over 12.000 treff, og i de fire dagene den lå ute endte vi nærmere 50.000 treff. Jeg er ikke 100 prosent sikker, men dette skal være rekord for boligannonser på Finn.no. Helt rått, sier Dåsnes.Tusvik selv bidro for øvrig til annonsen, blant annet ved å fremheve tregulvet som "deilig å gå barbeint på", og "den fine bakgården du kan hvile øynene på fra kjøkkenbordet".- Jeg kjøpte leiligheten fordi jeg elsket garderobeløsningen i gangen, noen andre vil forhåpentlig legge sin elsk på andre detaljer, skrev hun.Få nysgjerrige på visning Kjendisfaktoren pirret helt klart manges nysgjerrighet på Finn.no, men få "nysgjerrigperer" møtte altså på visning.- De som kom var reelt interessert i leiligheten, sier megleren.Var det noen som kommenterte markedsføringen?- Ja, det var en som kom inn og sa "jeg vil ha kjæreste", og det var et par andre som nevnte det. Alt i alt var tilbakemeldingene veldig positive, fortsetter Dåsnes overfor HegnarOnline.Inspirerte Oskar Braaten Da vi snakket med megleren i forrige uke, fremhevet hun at leiligheten har de mange kvalitetene folk prioriterer: originale tregulv, peis, god takhøyde og store, dype vindusflater som gir gode lysforhold.- Leiligheten har nyere bad og kjøkken (fra 2007), og god arealutnyttelse som gjør at den passer for både par og single. Dessuten ligger den høyt og fint til i stille gate, med gangavstand til det meste, sa Dåsnes.Leiligheten i Urtegata ligger for øvrig i bygården Oskar Braaten baserte seg på i sin roman "Ulvehiet", utgitt i 1919.Alle bilder er gjengitt med tillatelse fra megler.