Hver sommer har sine hete poteter i overgangsmarkedet i fotball.En av sommerens heteste er Robin van Persie, som snurret i gang en massiv ryktekarusell da Arsenals kaptein og toppscorer tidligere i år fortalte at han ikke ville fornye kontrakten med London-klubben.
Ifølge engelsk presse ser van Persie ut til å nærme seg Manchester United, men bookmakerne i Betsson-eide Betsafe.com er langt fra sikre på at dette vil realiseres.Du får nå 2,70 i odds på at Van Persie er Manchester United-spiller før overgangsvinduet stenger midnatt 31. august, mens nei til United gir kun 1,37.- Det er mye som skal klaffe for denne overgangen skal gå i boks. Wenger og Ferguson må røke fredspipe. Sir Alex må være villig til å bla opp mer enn han egentlig vil, og det gjør han sjelden for spillere.- Videre må Arsenal akseptere et nytt salg av en stjernespiller til en konkurrent. Det er flere faktorer for nei enn ja, sier oddssetter Jo Flægstad. Han spekulerer så i scenariet der Arsenal starter sesongen bra, og United dårlig.- Plutselig ser kanskje Van Persie at sjansene er like gode i London som Manchester, da?- Fansens hjerte kan en alltid vinne tilbake, se hva som skjedde med Rooney. Det er ikke mange United-supportere som klager på han lenger, selv om hans følelser ikke var helt i Uniteds favør for en tid siden, avslutter Flægstad.