Usain Bolt skjeller ut Carl Lewis

- Carl Lewis? Jeg har ingen respekt for ham.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 07.58
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 185 ord
Sprinter Usain Bolt under OL i Beijing - Foto: Scanpix

Usain Bolt brukte deler av pressekonferansen etter 200-metergullet til å skjelle ut Carl Lewis.Mot slutten av den nesten timelange presseseansen etter sitt andre gull i London-OL falt uttalelsen om amerikaneren. Bolt hadde akkurat lovpriset legenden Jesse Owens, men den samme rosen falt ikke Lewis til del.25-åringen fra Jamaica hadde tydeligvis forberedt seg.- Det jeg skal si nå er litt kontroversielt. Carl Lewis? Jeg har ingen respekt for ham. Det han sier om friidrettsutøvere er nedverdigende. Han vil bare ha oppmerksomhet, fordi ingen snakker om ham lenger.Carl Lewis har sagt at han er bekymret over antidopingarbeidet som er lagt ned i Jamaica. Kommentarene til Lewis om antidopingarbeidet i Jamaica falt noen dager etter at lekene i Beijing var avsluttet for fire år siden.- Ingen anklager noen, men når noen løper 10,03 det ene året og 9,69 året etter, er du en idiot om du ikke setter spørsmålstegn ved det. Punktum.Det var noe av det Lewis sa.Bolt likte ikke de formuleringene.- Jeg ble opprørt da jeg fikk høre hva han hadde sagt, sa Bolt, som hittil i karrieren står med fem OL-gull mot Lewis sine ni. (©NTB)