Woods i delt tet i PGA-mesterskapet

Etter halvspilt PGA-mesterskap, deler golfstjernen Tiger Woods nå ledelsen med to andre.

Publisert 11. aug. 2012 kl. 09.52
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 215 ord
Tiger Woods. AP Photo/The Sacramento Bee, Paul Kitagaki Jr.

Under vanskelige værforhold i South Carolina, dro 36-åringen nytte av at han fikk inn to birdier på de fire første hullene. Woods gikk runden på 71 slag, ett under par, og er i delt ledelse med fire slag under par totalt.- Puttene går inn, så jeg følte meg bra. Det var tøft utpå der, konstaterte Woods.Amerikaneren jakter sin første majortittel siden 2008, men får tett kamp av Vijay Singh og Carl Petterson. Førstnevnte leverte en flott 69-runde fredag, mens svensken måtte tåle 74 slag etter å ha vært i ensom ledelse etter første runde.Utover fredagen ble forholdene krevende med mye vind og regn. Det gjorde at spillet varierte, og rundesnittet på rett over 78 slag er ny rekord i PGA-mesterskapet - mer enn to slag over den forrige.- Det var vanskelig å holde seg stødig noen ganger. Det vanskeligere er at du får vind fra alle kanter. Det gir ingen lette putter, sa Woods.Singh fra Fiji startet sin runde da været var på sitt verste, men klarte likevel å slå fem birdier i løpet av dagen. Han har tidligere vunnet PGA-mesterskapet i 1998 og 2004.- Du vet, etter hvert tenker du egentlig ikke på poengsummen din. Du prøver bare å tenke på hvert hull, hvert skudd og prøver ikke å rote det til, sa 49-åringen.