Åge Hareide savnet Usain Bolt

Åge Hareide var sint etter at Helsingborg ble fradømt 2-0-målet borte mot AIK søndag. Nordmannen etterlyste Usain Bolt som linjemann.

Sprinter Usain Bolt under OL i Beijing - Foto: Scanpix
Kultur

Bildene viste at ballen var langt over mållinjen etter David Accams avslutning. Assistentdommer Stefan Wittberg kom aldri på høyde i situasjonen.Etter kampen var Hareide fortsatt engasjert, men også humoristisk. - Vi har for raske spillere i Allsvenskan. Vi hadde trengt Usain Bolt løpende på linjen med flagg, sa Hareide på pressekonferansen etter 1-2-tapet.Nederlaget sendte Helsingborg helt ut av gullkampen.- Dommerne i Sverige er blant de beste i Europa, og det gjør ikke feil med vilje, la han til.Hareide overtok Helsingborg i sommer etter lite suksess i Viking. Han førte HIF til gruppespillet i europaligaen.Det er lite trolig at Hareide får fortsette lenger enn til desember.- Fra og med nå må vi se flere år framover. Jeg kommer til å kreve at neste trener i HIF forstår vår strategi og tenkemåte, sa styreleder Claes Ohlsson for et par uker siden. (©NTB)

Nyheter
Kultur