Celina Midelfart kjøpte drømmebolig verdt 70 millioner kroner

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim har nå flyttet inn i en leilighet i Londons mest eksklusive nabolag.

Celina Midelfart - Foto: Finansavisen
Kultur

Kosmetikkarving Celina Midelfart og forloveden Tor Olav Trøim har nå flyttet inn i Londons dyreste nabolag, Belgravia, skriver Dagens Næringsliv.Etter å ha solgt sin praktvilla på Frogner, flyttet Midelfart i mars til Storbritannia, hvor Trøim allerede var bosatt. Nå går det ifølge DN frem av offentlige registre at Midelfart har flyttet inn i en mer enn 200 kvadratmeter stor leilighet i tredje etasje i 72 Eaton Street.Leiligheten består opprinnelig av to leiligheter som er slått sammen til en stor enhet, og ifølge plantegningen fremgår det at den inneholder to soverom, tre bad, en spisestue, et «drawing room», et «media room», kjøkken og tre bad.Boligen ble kjøpt for 50 millioner kroner i november 2009, eiendomsanalytiker Oliver Hooper sier imidlertid til avisen at han mener gigantleiligheten er verdt mellom 67 og 69 millioner kroner.

Nyheter
Næringseiendom