Drillo tror ikke Island avanserer

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen skryter av fredagens motstander Island, men tror ikke de er gode nok til avansere fra VM-kvalifiseringsgruppen.

Egil "Drillo" Olsen. Foto: Scanpix
Kultur

Island og Norge åpner VM-kvalifiseringen i gruppe E i Reykjavik fredag. Begge håper å kunne ta seg til VM-sluttspillet i fotball.- Jeg tror ikke Island er gode nok til å komme til sluttspillet, men de er gode nok til å slå hvem som helst i gruppen på en god dag.Drillo ser ikke for seg noen fartsfylt kamp.- Jeg tror det blir sjansefattig og blir overrasket om vi taper fortjent. Med marginer imot kan vi tape poeng, men med normal uttelling skal vi være et strå hvassere og vinne knapt, sa Drillo da han snakket med pressen etter onsdagens trening.- Betyr det noe for deg og laget at Island ser ut til å måtte spille kampen uten et par av sine antatt beste spillere?- Ja. Det kan spille inn. Vi er alltid opptatt av hva motstanderne stiller med.Norge kan trolig mønstre full tropp mot Island. Samtlige 19 spillere i troppen var i aksjon onsdag, også lyskeplagede John Arne Riise og Mohammed Abdellaoue som har vært plaget med en vond rygg.Hvilket lag Egil Olsen varter opp med er likevel høyst usikkert. Ble han noe klokere etter onsdagens trening? Etter en halv time med oppvarming ble resten av treningen lukket for pressen. Det var derfor ikke enkelt å få med seg om landslagssjefen drillet inn noen spesielle formasjoner.

Nyheter
Kultur