Fiorentina krever Berbatov for flybillettpenger

Fiorentina er såpass sure etter at avtalen med Dimitar Berbatov gikk i vasken, at de krever å få tilbakebetalt to flybilletter på første klasse.

Dimitar Berbatov - Foto: Scanpix
Kultur

Serie A-klubben og den bulgarske spissen var blitt enig om de personlige betingelsene for en overgang, og rådyre flybilletter på første klasse til den bulgarske angriperen og hans agent var ordnet.Bare innspurten av kontraktsforhandlingene sto igjen, og fullt av fans hadde møtt opp på flyplassen for å ta imot nyervervelsen.Berbatov og agenten dukket aldri opp. Spissen havnet i stedet i Fulham, og Fiorentina vil ha godtgjørelse for sine flyutgifter.- Vi vil ha igjen pengene våre, sier Fiorentinas sportsdirektør Daniele Prade, ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA. (©NTB)

Nyheter
Kultur