"Golddigger"-Alexia mottok trusler

I boken "Golddigger" tar forfatter Alexia Bohwim utgangspunkt i det styrtrike miljøet på Oslos vestkant.

Golddigger - Foto - Scanpix
Kultur

Forfatter Alexia Bohwim (43) sier at hun ble truet i forkant av utgivelsen av den ferske boken «Golddigger», skriver Dagbladet.Med ingredienser som sex, dop og kjente mennesker, har boken allerede fått mye oppmerksomhet.Det er i den siste utgaven av mannebladet Alfa, at forfatteren forteller om de angivelige truslene.- Jeg har fått trusler nå, ja. Disse truslene er på vegne av en person de mener er skrevet om i boken, og de har fått noia nå. Dette er mennesker som har vært venner med meg hele tiden, og som nå tar avstand fordi de vet at de har bidratt til så mye sladder til boka og skal la meg ta støyten alene, sier Bohwim til Alfa.Forfatteren som også står bak «Frognerfritter» og «Milf» sier at de angivelige truslene gikk inn på henne.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Politikk