- Hjelper med et lite spark i rumpa

Leder i Unge Høyre, Paul Joakim Sandøy, har erfart at et lite spark bak - fra mamma - kan være det som skal til.

Paul Joakim Sandøy - Foto - Scanpix
Kultur

HegnarKvinner har spurt Unge Høyre-leder Paul Joakim Sandøy hvilke saker som opptar han mest akkurat nå. Og i disse dager er det særlig et område han er svært opptatt av - nemlig boligsituasjonen og boligprisstigningen i landet.- Det er veldig frustrerende å se at både nasjonale og lokale politikere lager regler som gjør det ulønnsomt å bygge, og umulig å kjøpe, små sentrumsnære boliger, sier han til HegnarKvinner.Er det noen i mediebildet som fortjener ros for kloke ord?- Jeg likte veldig godt da Audun Lysbakken sa at han alltid hadde vært "skeptisk til at problemer løses ved å gjøre staten større" i Klassekampen på fredag, sier Sandøy.Men om Lysbakken ser konsekvensen av sitt eget utsagn er ungdomspolitikeren mer usikker på.Er det noe som burde vært ugjort eller usagt?- Sånn for min egen del? Problemet mitt er egentlig at jeg helst skulle ha gjort og sagt mye mer enn jeg får tid til, forklarer Sandøy.På spørsmål om hvem han følger i sosiale medier svarer Unge Høyre-lederen:- På Twitter følger jeg bare masse politikere og journalister og andre som jeg krangler og tuller med i ny og ne. Og Ricky Gervais, fordi han er verdens beste komiker.Hva er det første du hadde tatt tak i som statsminister?- Det første hadde vært å gjennomføre en kommunereform - vi har alt for mange kommuner i Norge, og mange av dem er alt for små til å funke skikkelig. Deretter kunnskapsreform, så skattereform. Det blir i det hele tatt en del reformer.Og ditt beste tips til unge som lider av arbeidsvegring?- Ikke for å være kjedelig, men det kommer jo helt an på hva årsaken er. Men av egen erfaring hjelper det å ha en mamma som gir deg et lite spark i rumpa.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Politikk