Hushovd-gåten løst i USA

Thor Hushovds elendige sesong har en medisinsk forklaring.

Thor Hushovd. Foto: Scanpix
Kultur

Svarene fikk syklisten presentert fredag etter måneder i det uvisse.- Vi har kommet fram til at Thor led av utmattelse i etterkant av en virussykdom og en betennelse i muskulaturen. Tilstanden hans blir stadig bedre, og vi regner med at han er helt frisk før neste sesong, sier sjeflege i BMC-laget, Max Testa, til VG.Hushovd var nylig gjennom en meget grundig helsesjekk i Salt Lake City.- På et tidspunkt så begynner man å miste selvtilliten. Men nå er jeg lettet, etter endelig å ha funnet ut hva som var galt. Jeg vet at jeg kan komme sterkt tilbake til neste år, sier Hushovd.Han deltok ikke i Tour de France og OL denne sesongen på grunn av helseproblemer. Han går også glipp av VM. (©NTB)

Nyheter
Kultur