Johaug er modell for stjernedesignere

I siste utgave av EGER Magasinet stiller skistjernen som modell for noen av verdens største designere.

Therese Johaug - Foto - Renate Torseth/EGER Magasinet
Kultur

- Det er utrolig hva man kan gjøre ut av en gårdsjente med de riktige klærne, sier Therese Johaug.I siste utgave av EGER Magasinet som kom ut i dag, er skistjernen modell for designere som Stella McCartney, By Malene Birger og Alexander Wang. Men Johaug synes fortsatt det er rart å se seg selv på motebilder.- Jeg synes bildene ble kjempekule og jeg er fornøyd med resultatet, men det er utrolig rart å se deg selv på denne måten. Jeg liker den looken jeg har fått på bildene...jøss, nå høres det jo ut som jeg har fått peiling også, sier Johaug på telefon fra Seier Alm i Italia hvor hun klokker inn fem timer med trening hver dag.Neste målløse - Jeg føler etterhvert at jeg bare gjentar meg selv, men når vi fikk disse bildene på pultene ble vi nesten målløse. Virkelig! Nå er det ikke bra til å være en VM-vinner på ski, nå er det fantastiske bilder uansett hvilke kriterier du bedømmer de etter. Du kan se at hun er trygg i rollen. Hun er tøffere i uttrykket, sterkere og totalt uredd - helt fantastisk, sier partner Carl Erik Krefting i Søylen Eiendom, selskapet som eier EGER Karl Johan.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Kultur