Kjærlighetssorg stoppet ikke Sjarapova

Tennisstjernen Maria Sjarapova tok seg videre til 4. runde i US Open før hun fredag kveld kunngjorde at forholdet til forloveden Sasha Vujacic er over.

Russia's Maria Sharapova hits a return to Belarus' Victoria Azarenke during their women's singles final match at the WTA tennis tournament in Stuttgart April 29, 2012. REUTERS/Michaela Rehle (GERMANY - Tags: SPORT TENNIS) MICHAELA REHLE
Kultur

Sjarapova skulle etter planen giftet seg med basketballproffen i Istanbul i november, men på grunn av en tett terminliste og mye reising valgte hun og Vujacic å bryte forlovelsen.- Det har vært en fin periode for oss begge. Vi har stor respekt for hverandre, og jeg ser ham fortsatt som en venn, sa tennisproffen.Bruddet ser likevel ikke ut til å distrahere henne på tennisbanen. Fredag tok Sjarapova seg lekende lett videre fra 3. runde i US Open med 6-1, 6-1 over amerikanske Mallory Burdette.Sjarapova gikk til topps i Grand Slam-turneringen i 2006. Hun skal ut mot landskvinnen Nadia Petrova i kamp om en kvartfinaleplass. (©NTB)

Nyheter
Kultur