Märtha og Ari flytter til London

- Det er viktig at barna lærer engelsk, sier prinsesse Märtha Louise (40) om flyttingen til London.

Foto: Scanpix
Kultur

Prinsessen møtte norsk presse ved fasjonable Kensington Gardens tirsdag. Der forklarte hun at barna har hatt stor betydning for flyttingen.- For det første synes vi det er viktig at barna lærer engelsk, sier Märtha Louise til NTB.- Ari har bodd i England før, fra han var null til fire år, og han hadde lyst til å komme tilbake for en periode. Og så tenkte vi at det var fint å gjøre det før barna ble tenåringer, sier hun.Ifølge Aftenposten har prinsessen og forfattermannen Ari Behn (39) kjøpt seg leilighet til 18 millioner kroner i det ettertraktede Angel Islington-kvarteret, nordøst i sentrum av storbyen. Her vil de bo i minst ett år sammen med sine tre døtre, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.- Islington er et veldig kulturelt område her i London, sier Märtha Louise.- Det er der skuespillere, forfattere, dramatikere og kunstnere bor, så det er et område vi kan trives i, tror prinsessen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv