Mette-Marit går en grønn høst i møte

Hun vil ikke bare være moteprinsesse. Mette-Marit skal denne høsten rette fokus mot miljøet, og på grønn mote.

Mette-Marit - Foto - Scanpix
Kultur

- Jeg kjøper selv masse brukte klær, og er mye på loppemarked. Loppemarked er en stor skattekilde, sa kronprinsessen til VG i går.Da var hun på besøk hos Renovasjonsetaten i Oslo og lærte om kretsløpbasert avfallssystem og gjenvinning.Mette-Marit er i ferd med å profilere seg som en frontfigur for den grønne motebølgen. Men hun har et langt stykke igjen for å bli oppfattet som en troverdig frontfigur for grønn mote, mener Ingun Grimstad Klepp ved Statens institutt for forbruksforskning.- For det første kan det ikke være et moteblaff. De problemer vi står ovenfor er av en slik karakter at vi må gjøre noe, sier Grimstad Klepp.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Politikk