Mourinho taus om Ronaldo

José Mourinho vil ikke kommentere noe rundt Cristiano Ronaldos «mistrivsel» i Real Madrid.

Fotballspiller Cristiano Ronaldo - Foto: AP
Kultur

- Jeg vil ikke si noe om det, sa Mourinho i et intervju med den spanske sportsavisen AS torsdag.- Jeg er klar til å snakke om alt, og jeg har svart ærlig og oppriktig, men ikke spør meg om Cristiano. Dere må forstå det. Ikke insister, sa Mourinho.27 år gamle Ronaldo erkjente at han var «trist» da han ble spurt om hvorfor han ikke feiret de to scoringene sine da Real Madrid slo Granada søndag.Portugiseren har ennå ikke sagt noe om hvorfor han han ikke følte seg glad etter scoringene og seieren, bortsett fra at det var profesjonelt begrunnet og ikke personlig.- Folk vet hvorfor, var det eneste han ville si.Han nektet for at det hadde noe med penger og kravet om mer lønn å gjøre. Det klargjorde han via Facebook og twitter.- Jeg er beskyldt for å ønske mer penger, men den dagen vil komme som vil vise at det ikke er saken, skrev Ronaldo. (©NTB)

Nyheter
Kultur