Nå skal han til Lillestrøm

Henning Hauger lånes ut fra Hannover og blir Lillestrøm-spiller ut 2012-sesongen.

Henning Hauger. Foto: Scanpix
Kultur

27-åringen har slitt med å få spilletid i Bundesliga og etter hvert også for Norges landslag. Han ble bekreftet klar for Lillestrøm like før overgangsvinduet stengte fredag kveld.- Vi har lånt Henning Hauger ut 2012 og gleder oss til å se ham i den gule og svarte drakta, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK til klubbens nettsted.Den defensive midtbanespilleren har tidligere gjort det sterkt for Stabæk i eliteserien. Hauger vil få trøye nummer 23 i Lillestrøm og er spilleklar til lørdagens kamp mot Fredrikstad.- Vi håper at dette blir et vellykket lån og at det kanskje åpner seg muligheter for å forlenge oppholdet. Vi har uten tvil fått en meget god fotballspiller.- Hauger har stor erfaring og er en av landets beste i sin posisjon, både når det gjelder løpskapasitet og bruk av ball, sier Bjarmann. (©NTB)

Nyheter
Kultur